2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, önértékelés, anyagiak, és elfogadás házában.

2020-ban sok Bak jelentős életváltozáson ment keresztül. Lehet, hogy néhányan összeházasodtak vagy elváltak, gyermekeik születtek vagy munkát váltottak. Uralkodója, a Szaturnusz egész évben (csakúgy, mint 2019-ben) végig szántotta a jelét, biztosítva, hogy minden helyzetet vagy kapcsolatot, amely meghaladta az értékét, kiemelje az életéből. Aztán jött a Jupiter, és meggyógyította a sebeit, új reményeket adva.

2021-nek sokkal stabilabbnak kell lennie az Ön számára, mivel ezek a bolygók áttérnek most a Vízöntőbe. Így az idén elkerülhetetlen változások történhetnek a fizetés, a jövedelem vagy az örökösödési ügyekben.

Lehetősége van banki tevékenységre, de előfordulhat, hogy takarékoskodnia kell készpénzhiányos időszakokra is. Ez egy igazi lakoma vagy éhínség típusú év.

Meglepetések jöhetnek az élete romantikusabb énjét érintő területén, kórtól függően, terhesség, vagy unoka érkezésének bejelentése, de új szerelmi viszonyt, kapcsolatot is jelenthet.

A Szaturnusz a Vízöntőben egész évben egy bizonyos körön belül csapkod majd az Uránusz körül, úgyhogy vigyázzon, nehogy újdonsült vagyonát romantikus partnerre, gyermekre vagy szabadidős tevékenységre fordítsa, hagyva magát megtéveszteni.

Mivel a Szaturnusz az Ön uralkodó bolygója, úgy tűnik, ebben az évben olyat érezhet, hogy frusztrált, nem jó érzése van a stabilitás és a változások között. Azok a romantikus vagy gyermekekkel kapcsolatos kérdések, amelyek stabilak maradnának, valójában gyorsan és váratlanul megváltozhatnak.

2021-ben szintén nagy hangsúlyt fektet a munkára és az egészségre. Szerencsére jól fog működni a Szaturnusszal és a Jupiterrel a pénzszektorban, biztosítva, hogy munkamániás hajlamai nagy kifizetéssel járjanak. Esetleg kap egy asszisztenst, saját irodát, új számítógépet vagy jobb munkakörülményeket.

Alternatív megoldásokkal kezelheti az egészségügyi problémáit ebben az évben, esetlegesen műtéten eshet át, amely eljárással olyan problémától szabadítják meg, ami zavarta. Kezdjen el mozogni rendszeresen, hogy formába lendüljön, akár új étrend, fitnesz, vagy mindkettő használatával!

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus