2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, az Ön karriere házában.

Rangos ügyfelet vagy hírnevet szerezhet, akár díjat, elismerést kitüntetést kaphat! A Szaturnusz a meglévő struktúrákat is lebonthatja, így az is lehetséges, hogy ebben az évben jelentős változásokat hajt végre karrierjében – akár munkakört is változtathat, ha úgy érzi, hogy a jelenlegi út nem Önnek való.

Ebben az esetben az a jó, hogy a Jupiter hatása segít abban, hogy munkát szerezzen a választott új területen. A Szaturnusz tesztel, de egy Bika tudom, hogy vállalja a kihívást egy sokkal jobb JÖVEDELEM érdekében. Ezért itt az ideje, hogy kövesse céljait.

AZONOSSÁG, SZEMÉLYISÉG ÉS KAPCSOLATOK. Teljesen új irányt vehet az élete, esetleg különcebbé vagy spontánabbá válik, mint általában. Bármi is történik a karrierjével, megváltoztatja a véleményét arról, ahogy önmagát látja.

Előfordulhat, hogy egy új városba kell költöznie a munkahely változtatása érdekében, szakítania kell egy olyan partnerrel, aki nem támogatja a karrier céljait, vagy rugalmasabbá kell válnia a karrier céljainak elérése érdekében.

Míg a változás önmagában nem feltétlenül rossz, gyakran stresszes lehet, vagy nehéznek érezheti. Különösen hatással lesznek az Oroszlán, Vízöntő és Skorpió jegyűek most Önre.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus