A Bika csillagjegy horoszkópja 2020 Novemberre

A hónap arról szól, hogy gazdagítsad kapcsolataidat azokkal az emberekkel, akiket közel érzel a szívedhez. Engedd be a szerelmet az életedbe! November ösztönöz, hogy energiáid egy kapcsolatba öntsd és hagyd, hogy a hűség vezesse az utad. Ha úgy érzed, hogy mindent megteszel a párkapcsolat kialakulásáért, de szeretnéd megosztani gondolataidat, lehetőséged van beszélni valakivel erről. Ne aggódj, nyugodtan hallgasd meg mások mondandóját.

Valószínűleg csendes volt az utóbbi néhány hónapod. Szerencsére ebben a hónapban elkezdesz kijönni a burokból. Az energikus Mars november 14.-étől végre segít abban, hogy szilárdabban megragadd a valóságot. Megtanulod, hogyan használd fantáziádat kreatív törekvésekhez.

 A szerelmi életed is felmelegszik, különösen akkor, amikor a Vénusz – uralkodó bolygód – november 21-én belép hetedik, azaz kapcsolattartó házadba.

Ki tudja? Ez egy szép barátság vagy szerelmi kapcsolat kezdete lehet!

Látni fogod, hogy ez a kapcsolat olyan amire vágysz,  vagy sem, amikor a Nyilas csillagjegy kezdi kifejteni a hatását. A Nyilas-évszak lelkileg és érzelmileg megerősít, bátorságot adva. Hagyj hátra mindent, ami már nem szolgálja az életedet. Így működik az átalakulás.

 A hónap végén, november 30-án holdfogyatkozás lesz. Ennek hatására kezdj el gondolkodni egy új pénzügyi vállalkozáson, vagy egy mellékjövedelmen. Jól jön egy kis tartalék, főleg, hogy a legnagyobb megnyugvást az jelenti a Bika számára.

Amennyiben szeretne tanácsot kérni, ötleteit, kibontakozó lehetőségeit velem megbeszélni, várom hívását.

Lunczer Judit asztrológus