Céline Marie Claudette Dion névvel született 1968. március 30.-án ebéd után, pontosan 12.15 perckor Charlemagne-ben, Quebec városában található. Kos napja van, innen a kifogyhatatlan lendülete.  Az otthont jelölő házban a Neptunusz, erőteljes zenei és művészi érdeklődésre utal. 13 testvére van, és mindegyik zenélt vagy énekelt. Céline volt az utolsó jövevény a családban, előtte iker testvérei, akkor mentek iskolába. Ő már kicsi gyerekkorában kezdett énekelni, és elkápráztatta hangjával a közönségét. Szülei, egy kis klubban dolgoztak, itt volt módjuk gyermekeiknek rendszeresen fellépni. Az Oroszlán aszcendensű Celine-t pedig kimondottan vonzotta a színpad, a szereplés. 12 éves korában egyik bátyjával és anyukájával megírta első saját Ce n’était qu’un rêve című francia nyelvű dalát. A világsikert a Szépség és a Szörnyeteg című film betétdala (Beauty and the Beast) hozta meg számára. Sajnos hiába a csodálatos alakítás, tévhit, hogy ezért Oscar díjat kapott volna. Ugyanis az Oscar-díjat minden esetben a dal zeneszerzője és szövegírója kapja, Céline Dion viszont ezekben nem vett részt, “csak” felénekelte a dalt. Ugyanez történt a Titanic című filmmel kapcsolatban is, akkor sem ő nyert Oscar-díjat, hanem a zeneszerző. Azonban Nagy-Britanniában olyan átütő sikert aratott, melyet a Beatlesen kívül addig még senki sem tudott elérni. Ezért rengeteg helyre hívták fellépni. Az ebből származó jövedelmének egy részéből leukémia elleni kampányba kezdett. Erre utal is a személyiség házában, az Oroszlánban a Jupiter. 1988-ban 20 évesen a Dublini Eurovíziós Dalfesztiválon elért győzelme az egész világon ismerté tette, de aznap este más is történt. Közben fülig szerelmes lett a nála jóval idősebb menedzserébe, René-be, de ezt ekkor még titkolta. [(Rene Angelil Date of birth: 16 January 1942). Bár a sajtó azt írja, 18 évvel idősebb menedzserébe szeretett bele, számoljanak utána. Megjegyzés: Lunczer Judit asztrológus]. Celine rövid időre visszavonult, plasztikai műtéteken esett át. Kos jegyben a Hold, a szépség, nőiesség, jelölő, negatív fényszögben az Aszcendenssel. Soha nincs megelégedve a külsejével. Azt pedig, hogy nemcsak egy ilyen beavatkozása volt, a Hold és a Jupiter fényszög-kapcsolata jelzi, de szerencsére sikeresek voltak a műtétek. Majd 1994-ben összeházasodtak. Celine számára nem jött ilyen könnyen a gyermekáldás. Négy vetélése volt.

1999-ben átmenetileg 1 évre visszavonult, mert férje súlyos beteg lett, akinél daganatos betegséget diagnosztizáltak. Céline csak a férjével akart törődni. Közben könyvet írt. René műtétje sikerült, a rákos elváltozást eltávolították. A különféle beavatkozások előtt már gondoltak az utódnemzésre ezért René spermáját egy spermabankban helyezték el. 2000 májusában sor került a mesterséges megtermékenyítésre. Az újfajta eljárásnak csak 25% esélyt jósoltak az orvosok, de a sok türelem és kitartás meghozta a sikert. Végül lombik program keretében sikerült életet adnia fiának, René felépülése után, 2001. január 25-én hajnalban megszületett első közös kisfiúk, René Charles Angélil, majd kilenc évvel később az ikerfiúk is. Céline képletében a gyermeket mutató jelölés a Nyilasban, ez elég biztos utalás a fiúgyermekre. .Karrierje csúcsán ismét visszavonult az énekesnő, most azért, hogy életében a nagyon várt babával együtt tölthesse az első három esztendőt. Az ikrek még csak 10 évesek, ellenben legidősebb fiuk, René-Charles Angelil már kész férfi és nagykorú. Céline sikeres énekes, anya és üzletember. Erről mi sem nagyobb tanúbizonyság, hogy a karrierjét jelölő MC tengely a stabil anyagi biztonságot jelölő Bika jegyben áll. Céline folytatta a parfümiparban folytatott tevékenységét, ami szintén jó bevételi forrás.

Az idén sajnos a Covid19 miatt minden fellépését lemondta, de jövő márciustól bepótolja világkörüli turnéját. A kanadai énekesnő 2021. május 11-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Tudom, az Ön életében is sok esemény megtörtént, de a következő célkitűzésben engedje meg, hogy segítsek, a nagyobb siker elérése érdekében.

LUNCZER JUDIT ASZTROLÓGUS