ZALATNAY SAROLTA -Cini-

Zalatnay Sarolta (külföldi művészneve: Charlotte Sacher, Budapest, 1947. december 14.-én született a reggeli órákban, így nemcsak a Napja, de az aszcendense is a Nyilas jegyben tartózkodott születésekor. Ebben a jegyben tartózkodik még a Merkúr és a Jupiter bolygó. Első a kommunikáció, az állandó mozgásban levés és az idegen nyelvek elsajátítását, míg utóbbi, a nagy szerencsebolygó a becsületesség, a jogi dolgokkal kapcsolatos ügyek intézésére utalás, a nyíltság bolygója.

Mindhárom a legjobb fényszöget kapja az új életre, megújulásra és egészségházra vonatkozó 8. házzal, sőt az erőt és hosszan elhúzódó feladatokat, tanulást jelölő Szaturnusz bolygóval. Innen kezdve, mindenkinek saját belátására bízom, hogy vélekedik a Cinivel történt és ismert eseményekről. Mivel a Jupiter a kórházat, egészséget jelölő 12 házban áll és a daganatos betegségeket is ez a bolygó jelöli, és a 8. háznak van egészségi vonatkozása, köszönhetően a jó bolygóállásoknak, szerencsés kimenetellel záródott, súlyos betegsége.

A hitet és felsőbb szintű dolgokat jelölő Neptunusz a Mérleg jegyben negatív hatásban a pénzzel kapcsolatos személyiség házával, némi félreértésre és nem igazán átlátható dolgokra utal, de ezzel eleget foglalkoztak a hivatalos intézmények. Ezen jelölés még külföldön való tartózkodást, mind zenei pályájával kapcsolatban, mind szerelmi kapcsolattal összefüggésben, mely kissé zűrös, és kiszámíthatatlan.  Ismeretes fiatal férjével, Csabával való házassága Amerikában. Karmikus feladata az 5. házban jelölődik, vagyis szerelmi életével, saját gyermekkorával és a saját gyermekével kapcsolatos dolgait kell megoldania. Több szerelmi kapcsolata és házassága volt. Cininek van egy lánya, Nixy, akivel imádják egymást.

Cini szülei sokáig vártak gyermekáldásra, emiatt testvére nem is született. Az énekesnő talán emiatt is különösen rajongott Édesanyáért és Apukájáért, akinek elvesztése nagyon megviselte, ráadásul 8 éves gyermek volt akkor. Cini úgy érzi, későbbi pánikbetegsége is erre az időszakra vezethető vissza, és azt sem titkolja, hogy eleinte féltékeny volt nevelőapjára és gyűlölte. Később azonban, amikor Cini énekelni kezdett, rendeződött a kapcsolatuk, hiszen rájött, nagyon jó, hogy van, aki szereti az Édesanyját. Ráadásul azt is megtudta, hogy nevelőapja megígérte édesapjának, hogy vigyázz a családjára.

Zenei pályafutása fiatal korában kezdődött, s hamar felkarolták, segítették. Jupiter a 12. házban. Hamar felfigyelt rá Bergendy István, és lemezfelvételi lehetőséget ajánlott. Cini, 1963-ban tűnt fel először, majd 1966-ban a Magyar Televízió Táncdalfesztiválján második helyezést ért el a Hol jár az eszem c. dallal, majd 1967-ben megnyerte a Nem várok holnapig c. számmal, amit az Omega együttes kísért.

Nyilas jegy jellemzője, hogy szereti a szabadságot és imád utazni. 1968-69-ben londoni vendégszereplése során megismerkedett a Bee Gees együttes tagjaival. Az 1971-es Táncdalfesztiválon a Fák, virágok, fény c. dallal nyert. Fénykorában több kisebb filmszerepet is játszott.

Szintén a Nyilasok gyengesége, hogy a túl nagy kötöttséget rosszul viselik. 1974-ben házasságot kötött Révész Sándorral, de később elváltak. Második házasságát Benedek Lászlóval kötötte, vele fogadták örökbe, Benedek Nikolettet, Nixyt. Harmadik férje Márton Csaba volt.

A már említett jó fényszögű Merkúr nemcsak az utazások, kommunikáció jelölője, hanem az írás készségé is, ez is megfelel a valóságnak, több könyvet írt Cini. Leghíresebbek a Nem vagyok én apáca, a Cicciolina, szexciklon, és a Vörös ágyasok. Ezek a művek elég merészek és szókimondóak, a legutóbbi már a pornográfia határát súrolja. Botránykönyveivel került rivaldafénybe a 80-as években. A kötetekben kendőzetlenül kitálalta a férfiakhoz fűződő kapcsolatait. Komár László, Csapó Gábor, Frenreisz Károly, Révész Sándor, Márton Csaba, Brian May, a Queen gitárosa és az egyik Gibb fivér a Bee Geesből.

Ez volt a múlt, a jelen pedig, hogy decemberben több ünnep is van, ismerve Őt, imádja a nagy társaságot, a bulit, de a mostani vírus és korlátozások miatt, családja, a barátok és állatai társaságában kénytelen ünnepelni. Én is csatlakozom a köszöntők táborához, mert két alkalommal is vendégem volt különböző TV csatornákon lévő asztrológiai műsoromban, ahol közelebbről megismerhettem igazi énjét. Cini, vigyázz magadra és valósítsd meg álmaidat.

Szeretettel: Lunczer Judit asztrológus

Köszönöm, ha felkeltettem az érdeklődését és megkeres, a saját életével kapcsolatos kérdéseivel.