Uri Geller  mentalista

1946. december 20.-án 02:30 született György Gellér névvel Tel-Avivban, (IZRAEL), Magyar és Osztrák szülők gyermekeként.

A Nyilas jegyben, a Napján kívül, még a Merkúr bolygó tartózkodik, de a 2. házban, az pedig az anyagi helyzetére világít rá. Ez magyarázat arra, hogy igen jól tudja magát előadni, menedzselni.

Viszont a Skorpió jegye a hangsúlyosabb, mert itt három meghatározó bolygó tartózkodik. A Vénusz, ettől sármos a pasi, van kisugárzása. A Vénusz, igen jó anyagi lehetőségeket és körülményeket jelent. Fiatal korában modellként dolgozott. Tíz évig New Yorkban élt. Mivel együtt állásban van a tömegeket és érzelmeket vonzó Holddal, bizony nagy tábora van, sokan kíváncsiak produkcióira világszerte.

A Jupiter is ehhez a két bolygó csoporthoz kötődik, ez már jelöli, hogy megoszlanak a vélemények arról, amit Ő, mint „csodát” bemutat. Egyébként nagy tehetsége van az emberekre való ráhatásával, ebben nagy lehetőséget ad a Mérleg jegyben lévő Neptunusz bolygó. Mindkettőre jellemző, a megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan dolgok, események elhitetése, ki, vagy bemagyarázása, vagyis az emberi hiszékenység és pszichére való ráhatás lehetősége. Ez is egy különleges művészi képesség és hajlam, melyből kevés embernek sikerül ilyen hírnevet és jólétet teremtenie. Amit Ő a fejébe vesz, és el akar érni, megteszi. Különleges körülmények között és helyen fordul meg, ez értendő a világ tájaira, és embereire, nem utolsó sorban a munkájára.

MC-je, a karrier tengelye nem az általánosságot jelölő Oroszlánjegyben áll. Ez ugye a színpad, a rivaldafény helye is. Az MC tengelyen áll pontosan az állandóságot, anyagi jólétet, de keménységet és fantasztikus kitartást, állandó tanulást jelölő Szaturnusz. Nem fog soha sem anyagi, sem elismerés hiányában szűkösködve élni. Stabil és biztos átlagon felüli életminőség és elismerés, amit már bebiztosított magának Uri Geller. Sütkérezhet élete végéig a dicsőségben. Remélem, kellő szerénységgel tudja majd kezelni az élettől kapott lehetőségeit.

Házasság tengelye a Bika jegyben, biztos, hogy szereti a biztonságot, jó ételeket, és hiú ember. Két gyermek édesapja, fia Daniel, Londonban ügyvéd. A lánya, Natalie, Los Angelesben él, és színésznő szeretne lenni.

Kívánok Neki Boldog Születésnapot, és még néhány csodát élete során.

Lunczer Judit asztrológus

Köszönöm, ha felkeltettem az érdeklődését és megkeres, a saját életével kapcsolatos kérdéseivel.