Till Attila műsorvezető

1971. december 3-án született Budapesten, a Nyilas jegyében. Fantasztikusan hangsúlyos képletében a születési jegye, mert ebben a jegyben tartózkodik a Merkúr, a Jupiter és a Neptunusz bolygó is. Mindegyiknek megvan a külön jelentése és a miértje is, élete alakulásához. Részben a Nyilasra jellemző külső vonásokat is felfedezhetjük. Magas, nyúlánk, barna szem és haj. Sport és mozgás szeretet. Fantasztikus jókedv és humor. A Merkúr bolygó a közvetlenséget, az optimizmust, az állandó lendületben levést jelzi, mind fizikálisan, mind szellemileg. Amennyiben nem azt kérik, hogy ne beszéljen, gond nélkül órákig van mondandója. A tanulás is ehhez a bolygóhoz kapcsolódik. A középiskola utána a Magyar Képzőművészeti Főiskola Intermédia szakán diplomázott 2001-ben, ami az egyik legkorszerűbb művészképző ma Magyarországon. Több televízióban is megfordult, mint kulturális műsorvezető. Tévés pályafutását felsorolni már képtelenség, de nagyon keresett és népszerű műsorvezető. Nincs olyan műfaj, amibe nem tud beilleszkedni és mégis mindig saját magát adja.

A televízió mellett tagja a Supergroup művészeti csoportnak. Ezen tevékenysége, már a születési jegyében álló Neptunusznak a hatására is utal. Ennek köszönhető extravagáns öltözködése is. „Én szeretek öltözködni, és nem vagyok ezen a téren túl óvatos, úgyhogy velem lehet komponálgatni, imádok elveszni a részletekben.” Nyilatkozta az egyik műsorban. A Zene, a tánc is közel áll lelkivilágához, így nem véletlen, hogy olyan pörgősen konferálja fel a versenyzők feltörekvő tehetségeit, velük együtt izgul a helyezésekért. Rajongó típus, idealista és totálisan álmodozó.

Valaha sokat mozgott művészkörökben, az éjszakában, és most is időnként nagyokat bulizik, ahol nem veti meg az italt, de azt vallja, a mértékletesség híve. A Neptunusz a sztárság, a képernyőn rendszeresen megjelenést, és a népszerűséget jelentő bolygó is, ami lehet egy függőség. Van, akinek a média a kábítószer, aminek rabja, s amikor elmúlik – mert előbb vagy utóbb elmúlik -, az emberen elvonási tünetek jelentkeznek.

Ikrek jegyben áll a Holdja, és a Szaturnusza. Jelöli azt, hogy egy idő után megkomolyodik, lenyugszik, de valahol mindig egy nagy gyerek marad. Viszont megbízható társ, férj és apa, aki rajongásig csak nekik él. A másik jelölés pedig, hogy ez a jegy és bolygóhatás több gyermeket jelent. 3. gyermeke van, Andor, Simon és Félix. Feleségére, Krisztinára nagyon büszke, imádják egymást bő 20 év után is, és ez a szeretet, a két “főnök” közötti jó viszony kell minden gyereknek!

Lunczer Judit asztrológus

Köszönöm, ha felkeltettem az érdeklődését és megkeres, a saját életével kapcsolatos kérdéseivel.