2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, elhozva a pihenést, lezárást és a dolgok végét.

2020-ban a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó átalakította a reményeit, az álmait és a hosszú távú céljait. Most a Jupiter és a Szaturnusz szabályai a befejezés, a bezárás, a fantázia, a kulisszák mögötti munka, a tudatalatti, a rossz szokások, a mentális egészség, az intézmények és a partnerei egészsége. Ezek az élet olyan területei, amelyek most az Ön számára középpontba kerülnek.

Lehetséges, hogy mentális egészségi problémái, rossz szokásai vagy orvosi problémái miatt egy kis időt tölthet terapeutánál vagy az orvosi rendelőben. Bár ez most nem úgy hangzik, mint a legszexisebb év a nyilvántartásban, az idei évben rendkívül fontos önfejlesztő, tréninget végezhet saját magán!

Tudom, tudom, ez nem a legelbűvölőbb. Ki akar összpontosítani a befejezésekre és a bezárásra? Új dolgokat akarunk! Édes Halak jönnek, még ebben az évben is pozitív események, de le kell zárni az előző hosszú folyamatot. 2022 lesz az új kezdetek beteljesülésének az éve!

Egyelőre győződjünk meg róla, hogy felkészült és készen áll a jövő év minden kezdetére. Foglalkozzon ezekkel, tisztítsa ki azokat a szekrényeket, fiókokat, melyek fejében külön-külön kis rekeszekben egy jó ideje tárol. Előfordulhat, hogy több pihenésre vagy egyedül töltött időre van szüksége, így dédelgetett álmai is élénkebbek lehetnek.

Az energia felhasználásának csodálatos módja az, hogy kreatív tehetségét felhasználja. Fejezze ki gondolatait, érzelmeit dalban, regényben, forgatókönyvben vagy festményben. Meglesz a fókusz, a türelem és a képesség, hogy mély témákat, karaktereket és igazságot fedezzen fel. Ez egyben remek alkalom a pihenésre, a meditációra.

Fektessen nagy hangsúlyt otthonára és a családjára. Ez az év kiváló alkalom a gyökerek megteremtésére. Akár vásárolhat saját otthont, vállaljon babát, vegyen részt családtalálkozókon, díszítsen, alkosson, főzzön-süssön finom ételeket, 2021-ben mindez kedvelt tevékenysége lesz.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus