Henry Charles Albert David, ismertebb nevén, Harry herceg, 1984. szeptember 15.-én 16.20-kor született Paddingtonban (London, Egyesült Királyság). Születésekor apja és testvére, Vilmos után a trónöröklés sorában harmadik volt. Ez a horoszkópjában a 8. ház, az örökségek háza az Oroszlánban, azaz „királynak és szabadnak születtem” látható is.
Harry a Szűz csillagjegyben született. Aszcendense a Bak jegyben áll. Sok Föld elem található a képletében, mert a Bika csillagjegyben pedig a Holdja! Nagyon kötődik Édesanyjához, a Hold állása utalás erre. A nők nagy hatással vannak rá. Felesége, (Meghan Markle horoszkópját majd külön blogban írom meg, amikor a párkapcsolati horoszkópjukra koncentrálok).
Harry képletében egy különleges fényszög kapcsolat ötlik a szemembe már az első pillanatban. Jupiter, Merkúr és Hold között egy királyi trigon a 12-es, 8-as és 3-as házat köti össze, nagyon közel az IC, az otthon tengelyéhez. Harry herceg valószínűleg szilárd, megalapozott és praktikus, megbízható, az élvezetre és a kézzelfogható dolgokra, valamint az „itt és most” -ra összpontosít. Napjával, és uralkodó bolygójával a Merkúrral a Szűzben, az információk hatékony felhasználása kulcsfontosságú számára. Az elméje alkalmas arra, hogy elemző legyen, viszont időnként nehézkes. A Bika Holdja jelzi az érzelmi stabilitást, és vágyik a biztonságra, ezért nehéz felnyitni a szemét és rávenni, hogy nézzen a dolgok mögé is. A felkelő jegye, más néven Aszcendense a Bak, olyan személyre utal, aki egy maszkot visel a konvencionalitás világában.
20 éves korára már egyre kezelhetetlenebbé vált, összetűzésbe került egy fotóssal, amikor elhagyta a londoni privát klubot. Harry az autója felé tartott, de amikor be akart ülni a kocsi hátsó ülésére, meggondolta magát, és odament a fotóshoz. A fotós azt állította, hogy Harry az arcába vágta a kamerát, és így felszakadt az alsó ajka. A királyi testőr és a klub biztonsági emberei megpróbálták visszafogni Harryt a verekedésben. A horoszkópja szépen mutatja, hogy a Holdja és MC-je szemben álló fényszöget zár be, ennek eredménye lehetett, hogy felbőszítette és eszébe juttatta, hogy imádott Édesanyja, Diana is a fotósok miatt halt meg.
Szeretné a saját élete részleteit is megismerni? Mindenki egy különleges egyéniség, nem kell ahhoz flancos családba születni, hogy tehetsége kiderüljön és boldog életet éljen!
Várom hívását, keressen meg. Lunczer Judit asztrológus