2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, az utazás, oktatás, tanulás házában.

A Jupiter közreműködése lehetővé teszi, hogy az idei évben tengerentúli utazásokat végezzen és meghozza a megkönnyebbülést a 2020-as év bezártsága után! Elképzelhető, hogy álmai iskolájába is felveszik. Ez egy nagyszerű szempont a világ megismeréséhez. Jó év egy új készség elsajátításához, esetleg gitár, regényírás vagy barkácsoláshoz, fa faragásához.

 A Szaturnusz kihívásokat hozhat, azonban nem mindig jelent akadályokat, és egyszerűen az lehet, hogy egyre komolyabban foglalkozik hobbijával, esetleg könyvet vagy magazincikk sorozatot ír.

Ez egy jó év arra, hogy a személyes fejlődésére összpontosítson. Ha túl sokat fektetett bele a partner kapcsolatába, akkor erős késztetést érez arra, hogy, saját magát állítsa első helyre. A személyes vagy párkapcsolati változások júniusban jöhetnek, amikor egy napfogyatkozás elindítja a napenergia új évét!

Szerencsére összhangban lesz a Szaturnusszal és a Jupiterrel, így ismét csodálatos energiával rendelkezik. Ettől függetlenül szeretném emlékeztetni arra, hogy a Covid-19 még nem ért véget, ami néhány meglepetést hozhat az útjába még, ezért legyen, türelmes és figyelmes.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus