Ha valóban vissza akarsz térni a „pályára”, és elkezded áthúzni a tennivalók listájáról a dolgokat, akkor elérkezett az idő, a November a Te hónapod! Itt a Skorpió szezon, és a nap a tevékenység és egészség házában van, ami jelentősen növeli a termelékenységet. Hagyd, hogy az IKREK uralkodó bolygója, a Merkúr motiváljon, hogy térj vissza, és akkor valóban megállíthatatlan leszel. Új módszerrel gondolkodj, engedd el a berögződéseket, és ne ad fel, mielőtt eredményeket kezdenél látni.

Hidd el, hogy novemberben megfordulnak a dolgok.  Készülj fel arra, hogy ennek eredményeként jobban érzed magad a barátaiddal, és közelebb kerülsz érzelmileg kollégáidhoz. Még az is lehet, hogy jótékonysági dolgokkal kezdesz foglalkozni, amelyek kéz a kézben segítenek a világ jobbá tételében. Az erőfeszítések apropóján előfordulhat, hogy november 15 körül egy új projekt magjait is elülteted, amikor az Újhold aktiválodik.  Lehet, hogy ez egy új fitnesz vagy egészségügyi program kezdete? Bármi is az, ez javítja a közérzetedet és egészségedet!

Olyan koncentráltnak érzed magad, még a kapcsolataid is fontosabb szerepet kapnak. Lehet, hogy ebben a hónapban nem vagy annyira kicsapongó és ez azért van, mert a romantikus Vénusz november 21-én fejti ki energiáit és rád is nagyobb hatással lesz. Nem csak azt mondod, hogy „szeretlek”, hanem te is megmutatod!

November 30.-án ismét Telihold lesz, és minden erejét rád irányítja. Az asztrológiában a Hold lényegében felgyorsítja a végső sorsodat, és az Univerzum arra lép, hogy a helyes útra tereljen. Várd és szeresd ezeket a változásokat!

 Amennyiben szeretne tanácsot kérni, ötleteit, kibontakozó lehetőségeit velem megbeszélni, várom hívását.

Lunczer Judit asztrológus