John Lennon 1940.10.09.-én  18:30-kor  Liverpoolban született, a  MÉRLEG jegyében. Aszcendense a születési ideje alapján, a Kos jegyben állt.

(angol zenész, énekes és dalszerző, aki világszerte hírnevet szerzett a Beatles rockegyüttes alapító tagjaként)

Mindig aktív volt, céljaiért nagyon tudott küzdeni. Vezetésre termett, de nem irányitó típus, hanem elöl halad – mindenki utánam – aztán gyakran neki a falnak… Sok szerelmi élményben volt része, ezt majd a végén meglátják.

Hold a 11. házban, mit is jelöl? Széles baráti köre volt, igényelte és meg is szerezte a népszerűséget.

Jólétét, hírnevét barátoknak, pártfogóknak is köszönheti, akik gyakran nők voltak. Későbbiekben a felesége-i voltak ezek a nők az életében, karrierje támogatásában.

Otthona ajtaja mindig nyitva állt, barátait szívesen fogadta, akikhez érzelmileg is kötődött.

Hold a Vízöntőben: Van egy Hold-Plútó szembenálló fényszög a képletében, mely a 11. ház és 5. házban, az Oroszlánban áll.  Ez utal arra a barátságra, amikor találkozott 1957. július 6-án Paul McCartney-val, és együtt kezdtek játszani a The Quarry Men nevű csapatban. A következő évben súlyos tragédia történt, amikor John édesanyját, Júliát elütötte egy autó, és meghalt.

1958. július 15-én egy olyan sokk érte ettől, amelyet soha nem tudott feldolgozni. A Hold, jelöli az édesanyát, a Plutó a váratlan tragédia jelölője, és az 5. ház, Lennont, mint a gyermeket mutatja.

( Későbbiekben arra is utalás, hogy második felesége Yoko Onó Vízöntő csillagjegy szülött. A végzet asszonya. Amitől még egyértelműbb, hogy Yoko Descendense -férj jelölő tengely- a Kosban, ami J. Lennon Aszcendense és Yoko Aszcendense, személyiség jelölő a Mérlegben, s amint az elején írtam, Lennon Mérleg csillagjegyű. Szóval ez egy elrendeltetett, elkerülhetetlen összekapcsolódás.

A szakmai kitérőm után a részletek, események. Megismerkedett a zenei iskolában Cynthia Powell-lel, aki kisbabát várt Lennontól, így1962. augusztus 23-án, rokonaik nélkül házasságot kötöttek. Babájuk, John Charles Julian Lennon, 1963. április 8-án született, Ő csak egy héttel később látta először. Folytatom a történetet, a Yoko Onó blogomban.

Köszönöm, hogy követi blogomat: Lunczer Judit asztrológus