2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, a remények és álmok házába!

A Jupiter és a Szaturnusz kombinációja érdekes, mivel a Szaturnusz szűkölködést, míg a Jupiter terjeszkedést hoz. A Jupiter részvétele lehetővé teszi, hogy ebben az évben megvalósítsa legvadabb álmait! Indíthat egy weboldalt vagy technológiai projektet, csatlakozhat egy jótékonysági vagy más típusú szervezethez, vagy elérhet valamilyen más régóta fennálló célt.

A Szaturnusz ugyanakkor kihívásokkal is jár, ezért előfordulhat, hogy néhány vihart el kell viselnie, mielőtt megtapasztalja a sikert. Szerencsére, bármilyen kihívással is kerül szembe, akkor a Jupiter egy gyógyító kézzel érkezik, és segít abban, hogy megoldja azokat. Meglepő ajánlatot kaphat új munkára, de előfordulhat, hogy ez költözésre kényszeríti, ami aztán feldobja társadalmi életét.

Általánosságban elmondható, hogy a Szaturnusz stabilitásra vágyik, az Uránusz pedig szereti az izgalmat, ezért Ön időszakosan, zaklatottnak, feszültnek érezheti magát. Nagy hangsúlyt fektessen és alaposan olvassa át a hivatalos papírokat, mielőtt bármit is aláír.  Legyen ez szerződéssel, testvérrel, vagy bármilyen utazással, irodával kapcsolatos 2021-ben.

Szerencsére jól fog együtt működni ebben az évben a Szaturnusszal és a Jupiterrel, ezért itt az ideje, hogy utánajárjon reményeinek és álmainak! Nagyon jó szerződést köthet, új autót szerezhet, végre utazhat barátaival, de vigyázzon, ne legyen meggondolatlan, azaz, ne menjen fejjel a falnak, ami a Kosokra jellemző!

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus