the picture of the beautiful girl symbolizing zodiac sign

Amennyiben úgy érezted, hogy az elmúlt hónapok lassúak, és halogatással teliek voltak, akkor szerencséd van –mert a NOVEMBER egy izgalmas, energikus elmozdulást jelez.

Olvass tovább, hogy az egyes csillagjegyű személyek, hogyan fogják kezelni a novemberi lehetőségeiket.

A Kos csillagjegy horoszkópja 2020 novemberre azt mutatja, hogy néhány dolognak vége, elérkezett egy új kezdet, érdemes lesz megtalálnod azt, amire jó ideje már vágysz.Novemberi hónapban a szíved az intimitásra van beállítva, és fontolóra veszed, mire van szükséged ahhoz, hogy megbízhass és elkötelezd magad mások iránt. A Merkúr bolygó segíti a megértést, másokkal harmonikus kapcsolatteremtést és kiküszöbölni korábbi hibáid, sőt új ötletekre sarkal.

Az a dátum, amelyre valóban figyelned kell, a November 13.- a után következő időszak, amikor a bátor Mars – az uralkodó bolygód – végre pontosan tudatja a világgal, ki vagy, és mit szeretnél, és nem fogsz meghátrálni.

November 15.-én a Skorpió Újhold hatására szenvedélyesebben fogsz neki elvégzendőidnek, de általában csak annak, amit szeretsz. Amennyiben olyan érzésed van, hogy valamire kényszerítenek, megpróbálsz dacolva ellenállni. Érzésvilágod intenzívé válik és alkalmad nyílik rá, hogy komolyan elkötelezd magad, és teljes szívvel belelépj egy kapcsolatba. Ez az elkötelezettség nem is álom csak, mert a romantikus Vénusz november 21-én aktiválja intim vágyaidat, ösztönözve egy mély lelki kapcsolatra.

Lunczer Judit asztrológus