2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, a romantika, csecsemők-gyermekek és kreativitás házában.

A Jupiter részvétele valószínűsíti, hogy ebben az évben lehetősége nyílik új romantikus partnerrel találkozni, babát szülni, jó híreket hallani az idősebb gyermekekről, vagy befejezni egy kreatív munkát. A 2021-es évet a hobbikra, a szabadidő eltöltésére és a szórakozásra összpontosítva töltse.

A Szaturnusz azonban kihívásokat hozhat, ezért előfordulhat, hogy egy kreatív projektet kell megoldania, mielőtt családja gyarapodik. Például a gyermekvállalás nagy felelősséggel jár, és a csecsemő el is veszi az életed romantikájának egy részét, de Önön múlik, mennyire osztja meg párjával ezeket az „édes” terheket.

Lehetséges, hogy a 2021-es évben meglepő pénzáradat, valamint néhány felbukkanó számla jelenik meg. Lehet, hogy bónuszt kap a munkahelyén, de akkor az adószámla emelkedhet ebben az évben. Alternatív megoldásként pénzt szerezhet a családtól, befektetéssel vagy az adószámla visszatérítésének köszönhetően. Az is lehet, hogy partnere vagy egyik családtagja jut anyagi többlethez.

Sajnos a Szaturnusz a Vízöntőben azt is előirányozza, hogy ne feledkezzen meg az életének ezekről a területeiről sem, mint az intimitás, esetleges műtét, mert ezek az élet olyan területei, amelyek szintén a középpontba kerülhetnek.

Például egy meglepetés terhesség elgondolkodtatja azon, hogy vajon mennyire sikerül eltartania egy gyermeket. Vagy esetleg át kell ütemezni egy szabadidős tevékenységet vagy egy romantikus kiruccanást, hogy át tudjon menni egy eljáráson. Az is lehetséges, hogy egy gyermek, romantikus utazás, vagy kreatív projekt drágának bizonyul.

Ez a befolyás arra is utalhat, hogy újabb diplomát szerezhet, vagy kreatív írási projekten dolgozhat. Lehet, hogy ebben az évben akár vállalkozást is épít, vagy a meglévőt bővíti.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus