Társasági összejövetelek tarkítják ezeket a napokat. Harmóniát és kedvességet sugárzol magadból, így sokan keresik a társaságod. Használd ki kreatív énedet, és merj szokatlan dolgokat is kipróbálni. A váratlan helyzetekben pedig légy laza és rugalmas. Szakmai téren számtalan lehetőséggel találkozol, most nem szabad megállnod. A felelősség nagy, ezért az ígéretekkel és az időpontokkal bánj óvatosan. A szerelem szikrája izgalmas napokat ígér, mindenkihez legyen pár kedves szavad, bókolj.

 A November a pénzügyek rendezéséről és a jövedelem növelésének módjairól szól. Ne legyél szemérmes, győzd meg az eladót arról, hogy adja meg Neked a kedvezményt.

Az elmúlt hónapok nem voltak könnyűek a kapcsolataidban, és szerencsére ez hamarosan javulni fog, és a Mars bolygó, segít elsimítani az elhúzódó konfliktusokat. A stabilitás lendületét akkor is megkapod, amikor a Vénusz – az uralkodó bolygód – hatása, November 21-én belép, emlékeztetve arra, hogy mindennél fontosabb az, hogy megbízhass valakiben. Olyan kapcsolatot alakíthass ki, ahol tudod, hogy mindig ott lesztek egymás mellett!

Magasak az elvárásaid magaddal szemben, de közben azt is érzed, hogy nem tudsz mindegyiknek eleget tenni, és egyre frusztráltabb vagy az elszalasztott alkalmak miatt. Lehet, hogy egy keveset fel kell áldoznod majd a szabadidődből ebben a hónapban, de az eredmények láttán sokkal jobban fogod érezni magadat. Jó utat, Mérleg!

Amennyiben szeretne tanácsot kérni, ötleteit, kibontakozó lehetőségeit velem megbeszélni, várom hívását.

Lunczer Judit asztrológus