MÉRLEG CSILLAGJEGY  (09.22 – 10.23)

Az őszi nap-éjegyenlőségkor 2020. szeptember 22.-én, pontosan 15 óra 31 perckor a Nap belépett a Mérleg csillagjegybe, ahol 2020. október 23.-án 0 óra 59 percig tartózkodik.

A 2020-as évben, a Mérleg jegyűek horoszkópja azt mutatja, hogy az életük ebben az évben a szokásosnál könnyebb lesz. Kevesebb lesz a felelőssége és több ideje lesz a kívánt dolgai elvégzésére. A hobbijaira fordítson több időt, mert sok örömöt okozhat végre hosszú idő után, ebben az évben. 2020-as év, nagyszerű időszak arra, hogy ismét önmagára és kapcsolataira összpontosítson, amire már rég óta nem jutott ideje.

 Az idei Október azért is különleges, mert a hónap első napján Telihold, sőt a hónap utolsó napján, 31.-én még egyszer. Ezek az energiák dupla lehetőséget adnak a jegy szülötteinek. Most fontos döntést hozhat olyan emberekkel kapcsolatban, akivel szerelmi vagy üzleti kapcsolatban van. Ez egy csodálatos pillanat lenne az elkötelezettség, például eljegyzés vagy házasságkötés mellett, továbbá egy vállalkozás vagy társulás szerződéskötésre.

Itt ezen a ponton nem győzöm hangoztatni, ajánlatos megkeresni az asztrológust, ahol az érintett-ek személyes születési idejére, (ez a születési órára és percre értendő), a szakember elkészíti a pontos horoszkópját. Ugyanis egy horoszkóphoz nem az kell, hogy szeretettel készítsük, hanem kizárjuk a személyes érzelmeinket és csak a bolygók, fényszögek által mutatott valóságot vázoljuk fel!

Lunczer Judit asztrológus