Minden hónap 20.-a környékén, de inkább utána van a csillagjegy váltás. Jelenleg 2020 október hónapban vagyunk, így a kapcsolódó két jegy a Mérleg és a Skorpió.

Az október 1. és 22. között született emberek a Mérleg jegy tagjai. Ők mindenekelőtt biztonságra és harmóniára vágynak, ugyan akkor az ellentéteket jelképezik. Imád a társaság középpontjában lenni, igazi móka mester, élvezi a táncot, szórakozást. Gyakori bizonytalansága, befolyásolhatósága miatt, sokszor kerül szembe környezetével, családjával, szeretteivel. Nehezen szánja rá magát a döntésekre, de azt nem szereti, ha sürgetik. Emiatt gyakori, hogy társadalmi helyzete, vagy hivatása hoz több boldogságot az életébe.

Azok, akik október 23. és október 31. között születtek, a Skorpió csillagjegy szülöttei. Az Ő gondolkodásuk nagyon egyéni. Sokan tartanak ettől a csillagjegytől, mert azonosítják a halált okozó állattal, „a skorpió csípése halálos” kijelentéssel. Féktelen életöröm jellemzi, ugyan akkor állandó belső vívódáson megy keresztül. Az örök elégedetlen, akiről kevesen hiszik el, hogy tele van érzelmekkel, amit titkol, és ezért tűnik keménynek, sokak szerint gorombának, lelketlennek. Az tény, hogy soha semmit nem felejt el, amit érte, vagy ellene tettek.

Önnek milyen tapasztalatai vannak ezekkel a szülöttekkel, megírja pár szóban?  Lunczer Judit asztrológus