* Bak (december 22-január 21

Egészségügyi fronton vannak lemaradásai, még meddig akar várni? Tegye fére kényelmét, amíg nem lesz komolyabb baja. Sportolás után, megtapasztalja, felfrissül és megfiatalodik. Itt az idő, hogy örüljön, az sem lenne baj, ha ezt ki is tudná mutatni, mivel a gazdagsága, különböző forrásokból származik. A hónap kiválóan alakul szakmai fronton, de ne csak a kötelezettségeire legyen ideje, hanem szórakoztató programokat is tervezzen a családdal. Óvatosságra intenek a bolygók viszont a közlekedésben. Próbáljon romantikusabb lenni a párjával, mert nem minden az anyagiak megteremtése.

* Vízöntő (január 22. – február 19.)

Azért mert az idő nem mindig kedvező, attól Ön még nem szereti, ha korlátok közé akarják szorítani. Olyan helyre utazhat, ahol még soha nem járt. Ehhez kellő anyagi háttérre is szüksége van. Mostanában lesz is arra alkalma, hogy javítsa a pénzügyi feltételeit. Minden alkalmat megragad, hogy munkája jövedelmező is legyen és élvezhesse is. Még pár dologra fontos időt szakítania. Mint a rendszeres edzés és a helyes étkezés, a családi ügyekre, mielőtt azok komolyabb problémákat kezdenek okozni az Ön számára. A szerelmi élete nem biztos, hogy a legideálisabb, de azt mutatja, hogy stabil marad.

* Halak (február 20. – március 20.)

Munkája során kérhet külső segítséget, útmutatást valami fontos dologban. Valószínűleg a későbbiekben az is kiderül, másoknak így tud segíteni abban, hogy kiemelkedő legyen a közös munka fronton. Önzetlensége, ötletei, erőfeszítései békét hoznak egy csapatmunkában. Saját egészségére is gondoljon és szánjon több időt testi és lelki egyensúlya megtartásához. Ellenőrizze, miket eszik, különben felboríthatja az emésztőrendszerét. Érezze jól magát, nézzen ki jól, mert nagy a valószínűsége egy kapcsolat kialakulásának olyan valakivel, aki eddig idegen volt az Ön számára.

Lunczer Judit asztrológus