* Kos (március 21. – április 20.)

Valamilyen új életformába kell kezdenie az egészségügyi fronton, hogy visszatérjen a formájához. Valaki felpaprikázhatja egy közeli családtagjával kapcsolatosan, ezért legyen óvatos és ne menjen azonnal fejjel a falnak. Most képes lesz hatékonyan rendezni a függőben lévő és megoldásra váró kérdéseket az életében. Amennyiben már nyugdíjas, biztos lehet abban, hogy békés időszakok és lehetőségek, várnak Önre.

* Bika (április 21. – május 20.)

Aki szolgáltató szektorban dolgozik, jobb, ha előre felkészül rá,esetleg makacs ügyfelekkel kell megküzdenie. A sport, fitnesz elsődleges fontosságú az egészsége terén, hogy az egyensúlyt megteremtse. Sikerül most egy kis pénzt megtakarítania a napi kiadásokból, ami Önnek fontos, hogy legyen biztonsági tartaléka.

Amennyiben beszámolóra vagy vizsgára készül, magabiztosabbnak érzi magát, mint korábban. Megoldást talál végre egy problémára, ettől függetlenül, ha úgy érzi szükséges, beszélje meg másokkal.

* Ikrek (május 21. – június 21.)

Eljött az idő, hogy élvezhesse a befektetései gyümölcsét. Valaki javaslata valószínűleg jól jön érdemes meghallgatni. A munkahelyi kitartás eredményét fogja tapasztalni, ez segít a jövője megalapozásában, az erős verseny ellenére. Egy új ötlet ígéretesnek tűnik, és formát kell adni neki, ezért szánjon rá időt. Ha nem avatkozik bele mások ügyeibe, megteremtheti a nyugalmát. A szerencse is Ön mellé áll, ha vizsgára vagy versenyre készül. Olyan döntést is hozhat mostanában, hogy önálló életet kezd.

Lunczer Judit asztrológus