* Mérleg (szeptember 24. és október 23.)

A pénzügyi gondjai a múlté válnak, mert egy nagyobb pénzösszeg látszik a közeljövőben. Egy üzleti lehetőség, vállalkozás az országhatáron túlra viheti az ötleteit. Az egészsége, amely egyesek számára aggodalomra adott okot, javulást mutat. Ráadásul nem csak az Ön számára fontos az egészség fókuszba helyezése, lehetséges, hogy óriási haszonnal is jár. Valószínűleg megbirkózik valakivel, aki rosszakarója, irigye és valótlan dolgokat terjeszt Önről. Vigyázzon olyan dolgokkal, melyek felborítják a kapcsolatait. A családja támogató lesz, de cserébe viszonozza, ne feledje nem csak kapni jó, adni is. Az utakon figyelmesebb legyen, főleg, ha volánnál ül.

* Skorpió (október 24. – november 22.)

 A dolgok kedvezően alakulnak a munkahelyén, mivel a teljesítményét a felettesei értékelik. Valószínűleg jót tenne, ha most jobban vigyázna egészségére, tanácsos lenne a rendszeres mozgás, jó ötlet, ha belép egy fitnesz klubba. Néhányan valószínűleg jó cél érdekében adakoznak, csatlakozzon hozzájuk. Azok az emberek, akiknek segít, valószínűleg megtalálják a módját, hogy visszafizessék kedvességét. Ön csak szókimondó, néha nyers a stílusa, de nem érzéketlen. Boldogságot és elégedettséget ígérnek a bolygóállásai családi fronton, ezért akit szeret, és még nem kötelezte el magát felé, készüljön fel a következő lépés megtételére!

* Nyilas (november 23. – december 21.)

Sikerül hatékonyan kezelnie a mostanában munkahelyén felmerülő váratlan helyzeteket. Sikerül betartania a szigorú étrendet is, csak hogy visszatérjen a formájához. Egy izgalmas, még előre nem körvonalazható esemény valószínűleg összehozza a családot. Az emberek értékelik nyílt és őszinte személyiségét, bár nem mindenki ismeri be, hogy irigykedve figyeli, hogy tud bánni a pénzzel és a megtakarítások kezelésében profizmusát. Nagy az esélye, hogy megkapja kinevezését, amelyet korábban kért. Valami extra dolgot kell tennie, hogy elnyerje annak figyelmét, akit szeret.

Lunczer Judit asztrológus