* Rák (június 22. – július 22.)

Az erőnléte és jó alakja megőrzéséhez szükséges lépéseket kell tennie, a jobb közérzete és egészsége örömére. Eredményei örömet jelentenek a szüleinek és a családjának egyaránt. A szakmai érdekeit a saját erőfeszítései révén jól kezeli. A beérkező, kezébe kerülő pénzek jó kedvre derítik, de ne költekezzen meggondolatlanul. Van még a múltjában egy vitatott kérdés barátsággal kapcsolatosan, amit érzések nélkül old meg. Romantikus fronton valószínűleg sok boldogságot és kiteljesedést tud elérni. Várhatóan elkísér valakit egy városon kívüli útra.

* Oroszlán (július 23. és augusztus 23.

Lehetséges, hogy kényelmét félreteszi, motiválodik, hogy megrázza magát csak azért, hogy elinduljon egy fitneszterembe. A jövedelme most stabilnak mutatkozik, így, elmaradásait rendezze le és stabilizálja a pénzügyi frontot. A családtagjai boldogsága élénkíti és biztatást ad a saját életéhez is. A szerencséje úgy tűnik, most jóra fordul, és minden elhalványul, ami eddig zavarta. Lehet, hogy kénytelen egyéb szokásain is változtatni, de a kemény munkájának meg lesz későbbiekben is az eredménye. Ne feledje, a döntés kizárólagosan az Öné, de a következményeit is Ön fogja megtapasztalni. Szerelmi életét is valószínűleg érinteni fogja ez a felpörgetett tempó.

* Szűz (augusztus 24. és szeptember 23.)

A rutinná vált dolgokat át kéne gondolnia és lehetséges, hogy a változtatás hosszú távon előnyös lesz. Hasznos lehet a házastársa vagy egy családtag tanácsát kikérnie, de minimum meghallgatnia. Ezekkel kapcsolatosan néhánnyal sikerül jó pénzt keresnie egy mellékvállalkozásból. A marketing területén valószínűleg jövedelmezőbb lehetőségeket talál. Úgy tűnik, hogy a hírneve a társadalmi körökben is jól áll, így könnyebb is az érvényesülés. Amennyiben valamilyen utazásra is gondol, alaposan és körültekintően meg kell terveznie az utat, hogy az élvezetessé váljon. Ne vállaljon semmilyen feszültséget ingatlanokkal kapcsolatban.

Lunczer Judit asztrológus