2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, és fókuszba helyezi a kommunikációs, hivatalos ügyek és szerződéssel kapcsolatos életterületeket.

2020-ban nagy hangsúlyt fektetett a pénzkeresésre, az ügyfelek megszerzésére, és talán még egy stabil munkahelyet is otthagy, hogy saját vállalkozást alapítson. A Szaturnusz mintha megnehezített volna mindent, amire úgy gondolt, hogy tud belőle pénzt keresni.  Ez végül most majd a Jupiter hatására meg is történhet, begyógyítva minden sebet, esetleg még bőséges pénzügyi hasznot is hozva.

2021-ben másként kell látni a dolgait és ezáltal másként cselekednie, mivel mindkét hatalmas külső bolygó jelet vált, és belép a Vízöntőbe. Érintve a következő embereket és eseményeket. Pl: testvérek, rövid utazások, szerződések, kommunikáció és járművek, közlekedés.

A Szaturnusz összehúzódást hozhat, míg a Jupiter terjeszkedést hoz, így valószínűleg van némi káosz, visszásság ügyeiben, ebben az évben. Lehet, hogy ebben az évben lehetősége van utazni, talán még új autót is vásárolni, utánfutót bérelni, útnak indulni, táborozni vagy testvéreket meglátogatni egy másik államban. A Szaturnusz tükröződésével azonban ugyanúgy lehetséges, hogy mechanikai problémákkal, utazási késésekkel, testvérekkel való vitákkal vagy koronavírus-korlátozásokkal találkozik.

Hasonlóképpen, a kommunikációs kérdések és a szerződések áttekintésre kerülnek, és egyesek a nyomás hatására megrekedhetnek (Szaturnusz). A Jupiter ugyanezt a házat megáldva azonban úgy tűnik, hogy gyors megoldásokat hoz, és még jobb helyzetben lesz, mint korábban.

Meglepetés érheti munkáját vagy egészségét. Talán egy munkatárs váratlanul távozik, vagy a főnöke elmondja, hogy segítőt vehet fel (végre!) Ez azért is jó hír, mert ha nem könnyebbedik a munkája, felelősség vállalása, egészségügyi problémákkal kell számolnia.

A munkák miatt annyira elfoglalt lehet, hogy le kell mondania egy utazást. Az is lehetséges, hogy vitatkozik munkatársával, asszisztensével vagy alkalmazottjával, mert problémája van a munkakörülményekkel.

Ami főleg bosszantja, autója minden előjel nélkül meghibásodhat, ami felborítja az életritmusát és kihozza a sodrából!

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus