Online jóslás

A saját szemszögemből és gyakorlatom alapján próbálom kifejteni, hogy számomra mit jelent, mit takar az online ”jóslás”, illetve az én szakterületemen, ezt hogy tudom mások szolgálatába állítani.

Mint asztrológus feltétlen elsőként szeretném nyomatékosítani, hogy az asztrológia nem jóslás, az tudomány. Minimum 8000 éves múltja van és pontos, egzakt bolygó és fényszög kapcsolódások alapján működik. Ezt tanultam meg értelmezni és ezáltal el is magyarázni az érintett személy életére ez milyen hatással van. Az online kifejezéssel annyi csak a problémám, ha magyarok vagyunk, miért is használunk idegen szavakat?

Az online, az interneten keresztül működő, az interneten bejelentkezve tett számítógépes hálózathoz, illetve a technika rohamos fejlődésének köszönhetően már okostelefonhoz kapcsolódó, hálózaton keresztül használható kapcsolat teremtés. Itt a lehetőségekhez képest jobbnál jobb képi és hangi megjelenítést biztosít, az adott két fél közti, sőt akár egy csoportot is bevonva, kérdésfeltevés és válaszadás formájában.

Sok esetben nagy segítség ez a modern módszer, itt az élő példa, hogy a Covid vírus miatt, el vagyunk szeparálva egymástól, mégis kapcsolatba tudunk lépni, segítséget kérni és adni. Én, mint asztrológus szeretem a személyes munkát az ügyfelemmel, hogy lássam a gesztusait, arc mimikáját, testbeszédét, mert ebből sok plusz információhoz jutok, hol kell részletesebben kifejtenem a mondandóm. Viszont a videochates online beszélgetés ezt majdnem teljes mértékben tudja pótolni.

Nekem azért könnyebb online dolgoznom, mert a horoszkóp ábrát a születési adatok alapján elkészítem és nincs szükség arra, mint például, a kártyajósoknak, hogy a kérdést feltevő személynek, az lenne a legjobb, ha Ő érinthetné meg és vihetné bele az energiáját a lapokba, vagy emelné el a paklit.

Amennyiben ezt nem jól tudom, elnézést kérek a kártyajósoktól, akik ezeknek tudói, de amikor mi néhány alkalommal személyesen ismerősnél kártyát néztünk nekem, mindig az volt a kérése, hogy emeljem el a paklit, érjek hozzá.

Ahogy belegondolok az egyéb jós módszerekbe, szerintem a látoknak, runa jósoknak, érzőknek szintén könnyebben megoldható, ha nem is tud személyesen találkozni a kérdezővel, mert a jós eszközökkel nem kell fizikális kontaktusba kerülnie.

Felmerült bennem a kérdés, hogy tudnának a tenyérjósok online dolgozni?

Mindenesetre köszönhető a modern technikának, a fejlődésnek és az emberek kíváncsiságának, rugalmasságának, egy óriási segítség, hogy ne rágódjanak és meneküljenek bele megaláztatásba, balszerencsés döntésekbe, hanem kérjenek segítséget, hallgassák meg egy pártatlan, de szakavatott személy tanácsát, akit utazás, hosszabb várakozás nélkül így elérhetnek, és mégis meghittebben, eredményesebben beszélgethetnek, nézhetnek egymás szemébe!

Lunczer Judit asztrológus

Köszönöm, ha felkeltettem az érdeklődését és megkeres, a saját életével kapcsolatos kérdéseivel.