2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, a kapcsolatok házában.

A Jupiter részvétele valószínűsíti, hogy emberi kapcsolatai bővülnek és előnyöket fog elérni ebben az évben – akár eljegyzetté, házastárssá, vagy szülővé is válhat! Az üzleti életében új partnert, társulást is jelenthet, aki segít többet elérni, mint amikor egyedül dolgozott. Ha művész, szerezhet ügynököt vagy menedzsert, így megkönnyíti az életét.

A Szaturnusz hatása valójában azt jelentheti, hogy a kapcsolatok felülvizsgálatra kerülnek. Szakítások keletkezhetnek, de olyan ember is lesz, akivel most mélyülhet el, eddigi felszínes kapcsolata. Ez magában foglalja az üzleti kapcsolatokat is.

A Jupiter részvétele azt jelenti, hogy ha problémái vannak egy kapcsolatban, akkor hamarosan véget érnek. Talán megtalálja a módját a problémák megoldására, vagy valóban szakít. Akárhogy is, maguk a problémák valószínűleg megszűnnek ebben az évben. A szakítások pedig csak azt engedik szabadon, hogy az Ön számára megfelelő személyes vagy üzleti partnerrel legyen a továbbiakban.

2021-ben nagy hangsúlyt fektet a reményeire, álmaira és a társadalmi elismertségre. Egy év otthoni bezártság után biztos vagyok benne, hogy készen áll arra, hogy kijusson, bulizni (Covid utáni) és elérje céljait!

Idén meglepetés-promóciót vagy akár hírnevet kaphat!

Sajnos a Szaturnusz a Vízöntőben olyan zavart okozhat, hogy a párkapcsolata és a karrier ügyei ellentétesek, itt keresse meg a harmóniát.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus