Ne lepődj meg, ha különösen érzékenynek érzed magad, a novemberi hónapban. Ez az időszak arról szól, hogy emlékezz rá, mit jelent számodra az otthon.

Azonban csak azért, mert arra összpontosítasz, ami igazán fontos, még nem jelenti azt, hogy nem élvezhetsz egy kis kalandot! Végül is a szenvedélyes Mars November 13.-án közvetlenül a spontaneitás házában áll, és arra ösztönöz, hogy kielégíthesd az új élmények iránti kíváncsiságod és vágyaid.

Itt az ideje, hogy kimozdulj a szokásos rutinodból, és megnyíljanak olyan perspektívák előtted, amelyek mindent megváltoztathatnak. Próbálj ki új dolgokat, nézz meg új helyeket, és merülj el valamilyen kultúrában. Töltsd ezt a hónapot azzal, hogyan építsed fel azt az életed, amelyről mindig is álmodtál.Rájöhetsz, hogy új városba szeretnél költözni, vagy esetleg, amikor a Vénusz November 21.-én belép a negyedik házadba, annál inkább inspiráltnak érzed magad, hogy komfortosabbá tett környezeted.

Az izgalom valóban ekkor kezdődik, mert a Nap belép a Nyilasba. Aktiválja a kreativitásod és ez a gyermeki csodálkozás érzését kelti benned. Ez közelebb visz mindenféle hasonlóan gondolkodó emberhez. Mozgalmas időszak következik, tele fontos határidőkkel, amelyeket teljesítened kell. Anyagi téren legyél óvatos, fokozottan figyelj minden családi kasszát érintő kiadásra.

Amennyiben szeretne tanácsot kérni, ötleteit, kibontakozó lehetőségeit velem megbeszélni, várom hívását.

Lunczer Judit asztrológus