2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, a közös pénzügyek, intimitás és átalakulás házában.

A Jupiter részvétele lehetővé teszi, hogy valódi pénzügyi növekedést tapasztaljon ebben az évben. Pénzhez juthat munkája, befektetés, kifizetés vagy öröklés útján. Partnere, vagy egy családtagja jövedelme is növekedhet.

Mivel ez a bolygó az intimitást is jelöli, az is lehetséges, hogy belemélyed egy titkos kapcsolatba.

A Szaturnusz azonban Önnek is kihívásokat hozhat, ezért előfordulhat, hogy néhány vitába keveredik és el kell viselnie a kritikát, mielőtt rendezi a konfliktusokat.

A Szaturnusz hatása tulajdonképpen azt is jelentheti, hogy a pénzügyei felülvizsgálatra kerülnek, számvetést kell készítenie. Talán örökséget kap, de meg kell küzdenie egy családtag halálának bánatával.

A Szaturnusz azonban nem mindig jelent akadályokat, és csak annyi lehet, hogy komolyabban foglalkozik a pénzügyeivel, az anyagi helyzetével, esetleg pénzügyi szakember tanácsát kéri, befektetéseivel kapcsolatban.

Egészségére nem fordított kellő figyelmet az utóbbi időben, lehetséges, hogy ebben az évben át kell esnie egy orvosi beavatkozáson, vagy műtéten. Szerencsére a Jupiter erős pozitív hatásának köszönhetően, minden felmerülő pénzügyi, műtéti vagy intimitási probléma pozitív végeredményt hoz.

Ez egy jó év, amikor megtisztíthatja otthonát és szekrényeit, eladhatja vagy adományozhatja azokat a tárgyakat, amelyekre már nincs szüksége. Jó alkalom arra is, hogy lezárja azokat a régi helyzeteket, kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálják fejlődését.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus