Nagy átalakulás időszaka ez, akár a hivatásodban akár a kapcsolataid illetően. Ezek nem könnyű időszakok, ezért az óvatosságra nagy szükséged van. Az eltúlzott cselekedeteket kerüld, hogy később ne legyen mit megbánnod. Anyagi téren sem árt óvatosnak lenned és számolni, mielőtt nagy fába vágod a fejszéd. Használható stratégiát állíts fel, jó, ha van egy „B” terved is. Fontos, hogy felelősséget tudj vállalni gondolataidért, cselekedeteidért a későbbiekben is. A családi berkekben is mozgalmas hónapra számíthatsz.

Érezted magad mostanában inspirálatlanul? Nehéz volt élvezned azokat a dolgokat, amelyeket általában szeretsz? Ne félj, mert a November potenciálisan az egész év legkreatívabb hónapod lehet, és minden részletet tartalmaz! A hónap a Skorpió napsütésével kezdődött, varázslatot küldve, és emlékeztetve arra, hogy engedd el gondjaid és játssz. Azonban nem csak a szórakozásnak és a játékoknak van itt az ideje, a karriereddel is össze kell hangolnod.

Ki mondja, hogy a szintfelmérésért végzett kemény munkának unalmas folyamatnak kell lennie? Az ég a határ, és ez még nem minden. Készülj fel arra, hogy pillangókat érzel a gyomrodban, mert a szerelmi életed ebben a hónapban annyi lehetőséggel rukkol elő. November 21-én a kacér Vénusz belép a szenvedélyes ötödik házadba, és inspirál, hogy egy romantikus kapcsolat köszöntsön az életedbe. Töltsd ezt a hónapot kalandos randevúkon, ne tekintsd a randevút stresszesnek, hanem élvezd, milyen szórakoztató és buta lehet az egész folyamat.

Amennyiben szeretne tanácsot kérni, ötleteit, kibontakozó lehetőségeit velem megbeszélni, várom hívását.

Lunczer Judit asztrológus