2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, fókuszálva arra, hogy hol lakik, hogyan él és családtagjaival milyen a viszonya.

A Jupiter részvétele valószínűsíti, hogy ebben az évben lehetősége nyílik arra, hogy több időt töltsön a családdal, és akár új otthont is vásároljon. Érkezhetnek új családtagok is a háztartásába.

A Szaturnusz azonban kihívásokkal járhat, nagy felelősséggel együtt, ezért előfordulhat, hogy ebben az évben néhány otthoni vagy családi vitát el kell rendeznie. Például a Szaturnusz hatása problémákat hozhat háztartási készülékeiben, egymás után meghibásodnak az eszközök.

A bérbeadó dönthet úgy, hogy eladja a lakását, és felkínál egy másik lehetőséget. Bár ez elkeserítő lehet, a Jupiter ezután jön, hogy meggyógyítsa a sebeit, és biztosítsa, hogy új élethelyzete még jobb legyen, mint az előző. Talán új házat vásárol, meglévőt ad el, vagy talál jobb ajánlatot egy bérelt lakásra.

Kellemetlen változásokkal is találkozhat a családi életben. Talán nélkülözöttnek, nem kívánt személynek érzi magát házastársa és szülei között, vagy hirtelen megszakíthat egy valaha stabilnak tűnő kapcsolatot.

Azt is jelentheti, hogy egyszerűen komolyan veszi az otthoni és családi ügyeket, esetleg letelepedik, és talán még családot is alapít. Ne feledje, a szabad akaratától senki nem foszthatja meg.

Ez a befolyás nem feltétlenül jelent rossz híreket, szerencsére csak arra utal, hogy olyan változások következnek be, amelyek megzavarják a szokásos rutinját. Pl: (babavállalás, költözés stb…)

2021-ben nagy hangsúlyt fektet a pénzügyeire, számlákra és befektetésekre. Szerencsés végkimenetele lehet, ha befektet ingatlanba vagy otthonát nem várt haszonért tudja eladni, elcserélni.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus