Fontos feladatokkal találkozol most szakmai téren, mely egyértelműen az előrelépés útjára visz. A teljesítményedet most el kell, hogy ismerjék feljebbvalóid. A szakmai utazások is ezt a célt szolgálják, és stílusodnak köszönhetően, kapcsolataidban feszültebb napokra számíthatsz, amely megfelel szenvedélyes, átalakító és spirituális személyiségednek. 

Ha kimerültnek érzed magad itt az ideje elgondolkodnod azon, milyen messzire jutottál az elmúlt évben, és mit szeretnél elérni a továbbiakban. November 13.-ától egy olyan bolygó és fényszög kapcsolat jelenik meg, ami arra ösztönöz, hogy rövid idő alatt sok mindent készíts el. Csinálj ütemtervét, maradj következetes és ne feledd, a pozitív döntések bősége végül nagy sikert jelent!

Mire a Telihold a Skorpióban 2021 májusában bekövetkezik, meglátod, hogy a kitűzött célokat valóra válthatod. Ráadásul ne felejtsd el jól érezni magad, mert a romantikus Vénusz November 21.-én belép az állatövedbe, és nemcsak hogy beleszeretsz valakibe, úgy érzed, megtaláltad az igazit.

 A Nyilas szezon is November 21.-én kezdődik, és ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az izgalom elmúlt. Itt az ideje elengedni azt, ami az utadban áll, és felkarolni azt, amit mindig is neked szántak. Valaki olyasmit vár el tőled, amit te nem tehetsz meg helyette, mégis kicsit rosszul érzed magadat miatta. Ne hagyd, hogy ez rányomja a hangulatodra a bélyegét, foglalkozz azokkal a dolgokkal, amikért te vagy a felelős.

Amennyiben szeretne tanácsot kérni, ötleteit, kibontakozó lehetőségeit velem megbeszélni, várom hívását.

Lunczer Judit asztrológus