Februári blogomat egy ismert színésznő bemutatásával indítom. Sztárek Andrea, színésznő és egy ideje már rendező is, 1960. Február 1-én született. Egy igazi Vízöntő, nemcsak a Napja, de a születési Aszcendense is az. Nekem elhiheti, mert volt már a rádióműsoromban vendégem.

Azt is elárulta, hogy a közvetlen baráti köre Andrisnak szólítja és engem is megkért, hogy mostantól ez rám is vonatkozik. Azonnal elkerekedett a szemem, mert nagyon mutatós, igazi nő, és ahogy előttem volt a horoszkópja, Rák jegy az 5. házában, ami egyértelmű lányra utal. Azt hittem rosszul hallottam, így elkerekedett a szemem. Nem kellett sokáig várnom, már mondta is, hogy ezt a nevet születése után azonnal anyukájától kapta, s a név úgy rajta ragadt, hogy később már a férje is így szólította.

Andris egyáltalán nem férfias jelenség, igazi nő. Nevetve mondta, ami autóvezetéskor is kiderül, neki is nehezen megy a tolatás, mint sok hölgy sofőrnek.

Vezetéknevének szláv jelentését tanára, Hegedűs Géza bácsi fejtette meg. A „sztárek” azt jelenti: a falu bölcse. Ahogy beszélgettünk, rádöbbentem, tényleg bölcs asszony! A Bak csillagjegyben ott a Szaturnusz bolygó, ez tökéletes pozíció, jelzi, a kor előrehaladtával, egyre bölcsebb és nyugodtabbá válik.

Mint dupla Vízöntő-t, nem lehet Őt sehova odaragasztani, odakötni és ráerőszakolni bármit is. Érzelmekben nagy végleteket képes megélni és ez a házasságot jelölő VII. házában jól látszik. Oroszlán csillagjegyben a robbanékony uralkodó bolygója az Uránusz, egy szembenállás fényszögben a Napjával és Merkúrjával. Itt a magyarázata annak, hogy férje is művész, színész és rendező. Boldog házasságban és szerelemben éltek több mint 10 évig, aztán amikor megszülettek ikreik, Borbála és Balázs megváltoztak az érzelmek „Andrisnál” és csak a gyermekeinek élt. Ennek egyenes következménye az lett, hogy eltávolodtak érzelmileg és Ő vált el férjétől, Szikora János rendezőtől.

Sztárek Andrea a színházban már nem csak színészként, hanem rendezőként is éli mindennapjait. Ez irányú tehetsége a horoszkópjában szintén látszik, de gondolom az is közre játszik ebben, hogy Édesanyja is és gyermekei apukája is rendező.

Nemrég ünnepelte születésnapját Sztárek Andrea, a Barátok közt egykori pszichológusa. A napokban pedig bemutatóra készül. Filmre viszi barátnője, Détár Enikő színésznő, hálószobatitkait.

Több sikeres darabot rendezett már, ezt az 50 perces kisfilmet is érdemes megnézni!

Lunczer Judit asztrológus

Köszönöm, ha felkeltettem az érdeklődését és megkeres, a saját életével kapcsolatos kérdéseivel.