2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, munka- és egészségházadban.

A Jupiter részvétele valószínűsíti, hogy ebben az évben lehetősége nyílik új munkahely megszerzésére, az ügyféllista bővítésére vagy akár jobb munkakörülményekre történő frissítésre.

Egészségügyi szempontból lehetséges, hogy képes meggyógyítani egy betegséget, vagy úgy dönt, hogy formába lendül vagy diétázik. Lehet, hogy lefogy, csökkentheti a vérnyomását vagy a koleszterin szintjét, vagy orvosolhat egy fogászati ​​problémát.

A Szaturnusz azonban kihívásokat hozhat, például a Szaturnusz hatása azt jelentheti, hogy olyan egészségügyi problémát fedez fel, amely a Jupiternek köszönhetően meg fog gyógyulni. Az is lehetséges, hogy a Szaturnusz kellemetlen munkakörülményekről vagy hatalmi harcokról árulkodik a munkahelyen, míg a Jupiter megoldást kínál az Ön számára.

Például nagyon elfoglalt lehet a munkahelyén, nagy felelősséget vállal magára, akár az alkalmazottakért.

2021-ben nagy hangsúlyt fektet a szakmai kérdésekre. Cserélje le önéletrajzát, küldjön ki jelentkezéseket, és még önmagát is meglepheti, hogy milyen magasra tud felmászni!

Meglepetésszerű külföldi utazást vagy felsőbb oktatási lehetőségeket hozva.

Az Uránusz bolygó olyan meglepetéseket hoz, amelyeket nem látott, így lehetséges, hogy az elkövetkező évben pozitív és negatív meglepetések egyaránt tapasztalhatók. Lehet, hogy meglepő lehetőséget kap a tengerentúlra, de az is lehetséges, hogy le kell mondania egy olyan utat, amelyet nagyon várt, mert egy betegség megzavarja az utazást vagy az iskoláztatást is. Lehet, hogy annyira elfoglalt a munkában, hogy nem tud elmenni egy tervezett nyaralásra, vagy esetleg megfázás szakítja meg a szórakozását. Ugye nem kell emlékeztetnem arra, hogy a koronavírus még nem ért véget, ezért legyen óvatos, ha utazást tervez.

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus