Idén novemberben minden érdekel, ezért sokat tanulsz, megnyitva az agyad mindenféle információ előtt, ráadásul kedved támad változtatni, szépíteni külsődön.

Horoszkópod arra biztat, hogy vedd fel a kapcsolatot mindenféle érdekes emberrel, és vegyél részt azokban a lehetőségekben, amelyek lehetővé teszik a társadalmi előre lépésedet. Az elmúlt hónapok során úgy érezhetted, hogy elvesztetted szenvedélyed és álmaidat. Szerencsére mindez megváltozik.

Olyan ötletekkel állhatsz elő, amely mindent megváltoztat. Ne legyen ez több, mint elmúló gondolat. Írd le, és valósítsd meg! A Vénusz – a szeretet bolygója, november 21.-étől van rád nagy hatással. Engedj meg magadnak hosszú romantikus telefonhívásokat és kezdeményezz bátran. Az utóbbi időben sok mindennek rendelted alá a magánéletedet, ezért itt az ideje, hogy kicsit a romantikusabb dolgok felé fordulj.

A Nyilas csillagjegy kezdete is a november 21.-e, ettől felszabadultabbnak érzed magad, és komoly változás történhet a pályafutásod során, ezért legyél nyitott, de becsületes és őszinte. Ahány lehetőség adódik, mindegyikkel meg kell próbálkoznod ebben a hónapban. Lehet, hogy tízből csak egy hoz majd sikert, de az nagyot fog szólni.

Amennyiben szeretne tanácsot kérni, ötleteit, kibontakozó lehetőségeit velem megbeszélni, várom hívását.

Lunczer Judit asztrológus