2021-ben két hatalmas külső bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymásba kapaszkodik a Vízöntőbe, változások, újra kezdések, kapcsolatok, fejlődés ideje.

Kössék fel a nadrágot a Vízöntők, mert 2021 a változás és az izgalom évévé válik számukra! Nem egy, hanem két nagy bolygó van, amelyek átkelnek a csillagjegyén, és úgy tűnik, hogy teljes személyisége felboruláson megy keresztül.

2021 az áldások és a kezdetek éve az Ön számára, mivel a szerencsés Jupiter áthalad a jegyén, és jó szerencsét ad az egész évnek! Ez az az év, amikor megnősülhet, babát vállalhat, hírnevet szerezhet, vagy elismerést, másik országba költözhet, vagy bármilyen más, a szíve által vágyott célt elérheti.

A nagy teherbírású Szaturnusz ebben az évben is átveszi a jelét, ami arra utal, hogy bármi felmerülhet, de az súlyos felelősséggel járhat. Elképesztő új munkát kaphat, de hirtelen azt tapasztalhatja, hogy a főnöknek lenni intenzív és egy teljesen új felelősséggel jár. Ugyanez vonatkozik a gyermeknevelésre is. Szerencsére a Szaturnusz az ősi uralkodója, így hihetetlenül jól fel van építve, valójában a Szaturnusz otthon van a jegyében!

A Szaturnusz és a Jupiter a két hatalmas bolygó kombinációja némi lökést és húzóerőt hozhat az identitásában. A Szaturnusz hajlamos összehúzódni, a Jupiter pedig tágulni, így időnként nem biztos, hogy biztos abban, hogy túl gyorsan vagy túl lassan halad. Kövesse a megérzéseit, és bízzon abban, hogy jól csinálja a dolgokat.

A korán született Vízöntők (0-13 fok, született január 21. – február 3.) 2020 decemberétől 2021 februárjáig érzik a Jupiter áldásait, míg a középső és később született Vízöntők 2021 márciusától érzik a szeretetet. Ezután a Jupiter a Halak csillagjegybe parkol a nyári hónapokra, majd újra visszalép a Vízöntőbe. Ezt hívjuk Retrográd bolygó mozgásnak. A Jupiter véglegesen a Halakba költözik 2021. december 29-én.

Változások jöhetnek az életében így számíthat költözésre, több időt tölthet a szüleivel, mert egy szülőnek vagy rokonnak szüksége lehet az Ön segítségére is, így megismerhet egy új családtagot.

Az idén lélegezzen fel, mert a változás jó dolog lehet. Fogadja el azt a tényt, amit irányíthat, azt komolyan tegye, de engedje el azt, amit nem!

Én szeretnék segíteni, az itt olvasható blogom által, de azt tudnia kell, igazán személyre szóló és nagyon pontos útmutatást a saját születési dátumára tudok készíteni. Szívesen segítek, hogy elmondhassam, mit tartogatnak Önnek a csillagok 2021-ben. Hívjon és tegye fel kérdéseit!

Lunczer Judit asztrológus