1966. November 9.-én Lennon Londonban találkozott Yoko Onóval, amely találkozó életének új fejezetét jelentette. Yoko üldözte Johnt, pedig tudta, hogy házas és egy kisgyerekes apuka. 1968 májusában Cynthia a feleség, összefutott Yokóval és John Lennonnal a házukban, és ezek után a házasságukat felbontották.

1969. március 14-én John és Yoko elhatározták, hogy összeházasodnak. Pár napon belül, 20.-án meg is tették egy három perces ceremónián Gibraltáron.

1973-ban Yoko és Lennon különváltak, és John viszonyt folytatott May Pang-gal. Lennon és Onó két évvel később újra kapcsolatot létesítettek, és sok vetélés után, végül 1975. október 9-én megszületett egyetlen fiúk, Sean Lennon. Ez sem lehet véletlen, Lennon születésnapján!

John azonban folytatta kapcsolatát szeretőjével, May Pang-gal, egészen 1978. decemberig.

Lennon illegális szereket fogyasztott, köztük az LSD-t alkoholt, kokaint és heroint. 5. ház az Oroszlánban, mely az élvezetek háza is, szerelem, ragaszkodás, ami nem csak személyre, hanem illúziókra is értendő. Benne a Plútó bolygóval, ami a szélsőségek, rombolás és újjáépítés bolygója is. Ezért volt képtelen kordában tartani érzelmeit, kilengéseit, kapcsolatait, kettősségét.

1980. december 8-án helyi idő szerint 22 óra 50 perckor Lennont New York-i lakása előtt ötször rálőtt Mark David Chapman „rajongó” aki este még Lennontól autogramot kapott. Sajnos Lennon nem sokkal később, 23: 30-kor meghalt.

Asztrológusként megnéztem, hogy azon a napon milyen csillagjegy, ház és fényszög kapcsolatok voltak Lennon képletében. Döbbenetes, hogy három 8.házas utalás, amely a halál/újrakezdés házát is képviseli. Ott a végzetes fényszög, az egészség, betegség házában 6. Jupiter kvadrát MC. Karriernek vége és törvénytelen, igazságtalan élet vég. Ennek már az idén decemberben lesz 40 éve.

Köszönöm, hogy követi blogomat: Lunczer Judit asztrológus